vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

Armand van Alen is niet meer

lees ook ...

UNICEF beoordeelt Surinaams socialezekerheidsstelsel

UNICEF heeft een technische consultatiesessie gehouden met belangrijke belanghebbenden, om de bevindingen van de beoordeling van het Surinaamse socialezekerheidsstelsel te va...

Armand van Alen, een ondernemer in hart en nieren, is op 85-jarige leeftijd vredig ingeslapen, zo werd aangekondigd door verschillende bedrijven die hij met verve leidde.

“Met diepe droefheid delen VABI, Subema, VCM Slagerijen en VABAM Holding mee dat onze zeer gewaardeerde vriend, zakenpartner, coach en mentor, onze ‘padre’, op serene wijze is ingeslapen,” luidt het bericht. Van Alen was een veelzijdige ondernemer die erin slaagde zijn bedrijven op succesvolle wijze te ontwikkelen.

Naast zijn scherpe zakelijk inzicht stond Van Alen bekend als een gedreven werker. Hij nam nooit vakantie en was zeven dagen per week toegewijd aan zijn werk. Zijn toewijding diende als voorbeeld voor vele ondernemers, waardoor hij geliefd was als persoonlijkheid.

In november 2022 ontving de veelzijdige ondernemer erkenning van de Republiek Suriname: hij werd onderscheiden als Drager van het Grootlint in de Ere-Orde van de Palm. Met het overlijden van Armand van Alen heeft Suriname een prominente zoon verloren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArmand van Alen is niet meer