donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeidsinspectie houdt teambuildings sessies in Para

lees ook ...

Centrale Bank Suriname krijgt onvoldoende van Global Finance...

De governors van de Centrale banken van Zimbabwe, Bangladesh en Suriname hebben een D graad volgens het blad Global Finance uit New York. Al bijna dertig jaar geeft dit blad rapportcijfers aan governo...

De Arbeidsinspectie regio 1 in Nickerie, heeft een reeks teambuilding sessies gehouden van dinsdag 05 tot en met vrijdag 08 september 2023 in Garden of Sage in het district Para. De sessies zijn gehouden om de de samenwerking en solidariteit onder collega’s te bevorderen, elkaar beter te leren kennen en na te gaan hoe gezamenlijk de werkzaamheden te verbeteren.

Zowel aspirant- arbeidsinspecteurs, junior- arbeidsinspecteurs alsook senior- arbeidsinspecteurs namen deel aan de teambuilding. Merlien Nelson, regionaal hoofd bij de Arbeidsinspectie en Joël Lynch, coördinator Arbeidsinspectie regio1 in Nickerie, waren ook aanwezig.

Tijdens de teambuilding is van gedachten gewisseld hoe de inspecties en dienstverlening in de districten Nickerie en Coronie die onder regio 1 vallen, te verbeteren. Er is een kritische analyse gedaan van de sterke en zwakke kanten binnen het werkgebied alsook de kansen en bedreigingen zodat er van daaruit gewerkt kan worden aan verbetering.

De arbeidsinspecteurs kregen ook een eigen inbreng om deze activiteit tot een succes te maken. Zij blikken terug op een succesvolle teambuilding die zeker een positieve impact zal hebben op de uitvoering van de voornaamste taak van de Arbeidsinspectie, namelijk het toezien op de naleving van de arbeidswetgeving in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArbeidsinspectie houdt teambuildings sessies in Para