donderdag 1 juni 2023
26.1 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeidsinspecteurs krijgen diploma

lees ook ...

Bezorgdheid over vrachtwagens nabij school: autoriteiten nem...

Buurtbewoners van de oude Copieweg hebben melding gemaakt van vrachtwagens die zich in de nabije omgeving bevonden. Er bestond vermoeden dat de lading gelost zou worden op steenworpafstand van de St. ...

Enkele arbeidsinspecteurs mochten op donderdag 25 maart 2021 het diploma voor de verkorte Voortgezette Opleiding tot Senior Arbeidsinspecteur in ontvangst nemen. Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) overhandigde de diploma’s aan de geslaagden.

Het directoraat Arbeidsinspectie van het ministerie van AW&J hield van 01 augustus tot en met eind september 2020 een verkorte opleiding tot Senior arbeidsinspecteur voor de junior inspecteurs. Het doel van deze opleiding was om hen meer diepgang en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Minister Kuldipsingh gaf aan dat de bevoegdheden van de arbeidsinspecteurs op termijn verruimd zullen worden. De arbeidsinspecteurs die een diploma in ontvangst hebben genomen waren Leandro Palmtak, Donovan Blankendaal, Romana Cavan, Dionne Oerajakana, Joel Lynch en Donovan Dundas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArbeidsinspecteurs krijgen diploma