dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeidsinspecteurs krijgen diploma

lees ook ...

Onverantwoordelijke burgers brengen vernielingen aan te Bras...

Het bekende Brasaplein in het district Nickerie wordt niet met rust gelaten door vandalen. Een maand geleden werd meubilair vernietigd en deze keer zijn deze onverantwoordelijke burgers overgegaan tot...

Enkele arbeidsinspecteurs mochten op donderdag 25 maart 2021 het diploma voor de verkorte Voortgezette Opleiding tot Senior Arbeidsinspecteur in ontvangst nemen. Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) overhandigde de diploma’s aan de geslaagden.

Het directoraat Arbeidsinspectie van het ministerie van AW&J hield van 01 augustus tot en met eind september 2020 een verkorte opleiding tot Senior arbeidsinspecteur voor de junior inspecteurs. Het doel van deze opleiding was om hen meer diepgang en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Minister Kuldipsingh gaf aan dat de bevoegdheden van de arbeidsinspecteurs op termijn verruimd zullen worden. De arbeidsinspecteurs die een diploma in ontvangst hebben genomen waren Leandro Palmtak, Donovan Blankendaal, Romana Cavan, Dionne Oerajakana, Joel Lynch en Donovan Dundas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArbeidsinspecteurs krijgen diploma