zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeidsinspecteurs krijgen diploma

lees ook ...

Suriname krijgt Agrarisch Praktijk Centrum

President Chandrikapersad Santokhi, heeft vandaag, vrijdag 14 mei 2021, het startsein gegeven voor de bouw van het eerste Agrarisch Praktijk Centrum, APC te Tijgerkreek West in het district Saramacca....

Enkele arbeidsinspecteurs mochten op donderdag 25 maart 2021 het diploma voor de verkorte Voortgezette Opleiding tot Senior Arbeidsinspecteur in ontvangst nemen. Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) overhandigde de diploma’s aan de geslaagden.

Het directoraat Arbeidsinspectie van het ministerie van AW&J hield van 01 augustus tot en met eind september 2020 een verkorte opleiding tot Senior arbeidsinspecteur voor de junior inspecteurs. Het doel van deze opleiding was om hen meer diepgang en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Minister Kuldipsingh gaf aan dat de bevoegdheden van de arbeidsinspecteurs op termijn verruimd zullen worden. De arbeidsinspecteurs die een diploma in ontvangst hebben genomen waren Leandro Palmtak, Donovan Blankendaal, Romana Cavan, Dionne Oerajakana, Joel Lynch en Donovan Dundas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArbeidsinspecteurs krijgen diploma