dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeiders stelen balen suiker van werkgever

lees ook ...

Ministerie van Volksgezondheid: Pfizer-vaccin nu beschikbaar...

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft kennis genomen van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het besluit van het farmaceutisch bedrijf AstraZeneca om het Covid-19-vaccin van de...

Het viertal  E.C., M.M. en P.M. en L.K., respectievelijk 40, 36, 36 en 20 jaar oud, worden ervan verdacht eerder deze maand, een grote hoeveelheid suiker ter waarde van een groot geldbedrag in U$ van hun werkgever te hebben weg genomen.

De werkgever deed op donderdag 17 augustus 2023 aangifte van de diefstal en gaf de politie te kennen dat hij in een gehuurd pand aan de Bonistraat zijn geïmporteerde goederen opslaat, waaronder drie containers aan suiker. Bij controle op woensdag 16 augustus 2023 heeft hij ontdekt dat er minder balen suiker in de ruimte waren. Bij navraag bij de drie arbeiders, gaven twee hunner aan dat zij op verschillende momenten suiker van de ondernemer hebben gestolen en deze hebben doorverkocht.

De heler P.M. werd in beeld gebracht en eveneens door de Recherche van Regio Paramaribo ontboden. Na te zijn gehoord is de heler, na de ondernemer te hebben vergoed voor de geleden schade, heengezonden.

De drie arbeiders werden na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArbeiders stelen balen suiker van werkgever