dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeider verongelukt nadat houtblok op hem valt

lees ook ...

“De wereld is van jou” met de Hakrinbank

Hakrinbank heeft in verband met haar 88-jarig bestaan een nieuwe slogan geïntroduceerd, namelijk "De wereld is van jou" en haar huisstijl verandert. De bank heeft geluisterd naar de klanten en zaken a...

De 35-jarige Vinish Parasram is in de avond van dinsdag 27 september tijdens werkzaamheden in het concessie gebied Bisumbar achter het dorp Balingsula in het district Brokopondo verongelukt. 

Via het Command Center kreeg de politie van het bureau Brokopondo de melding dat op voormelde locatie een houtblok over een arbeider was gerold. De wetsdienaren begaven zich ter plekke voor onderzoek, maar bij aankomst vertoonde het slachtoffer geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van Vinish vast.

Onderzoek wees uit dat enkele arbeiders op een steile berg bezig waren houtblokken met een loader in te laden op een vrachtwagen. Op een bepaald moment werkte de loader niet, waardoor de houtblok uit de grijper viel en vanuit de steile berg naar beneden rolde. Vinish die op zijn hurken aan de voet van de berg zat, kon zich niet meer in veiligheid brengen. Het houtblok rolde over hem heen en hierdoor liep hij zware verwondingen op. Het slachtoffer overleed kort daarna ter plekke.

Het ontzielde lichaam van Vinish is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek, door de politie in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArbeider verongelukt nadat houtblok op hem valt