vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
5
(1)

April 2021 begint beloofde start van economische stabiliteit

lees ook ...

SLM en Boeing bereiken akkoord voor teruggave toestel

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) en Boeing hebben een akkoord bereikt voor het eerder teruggeven van de B777-200ER Bird of the Green Paradise. De komende twee tot drie maanden zal de SLM de ...

President Santokhi zei vanmiddag tijdens de eindejaars persconferentie dat in de stabilisatie fase van de Surinaamse economie die volgens planning in april 2021 zal moeten starten, daadwerkelijk welvaart en duurzame ontwikkeling zal worden gerealiseerd. Dit zal zich uiten in uitzicht op het begin van economische stabiliteit. “De koersen zullen zich stabiliseren. U zult weer financieel kunnen plannen”, zei het staatshoofd.

De president sprak de samenleving moed in met te zeggen dat het jaar 2021 er één zal zijn waarin waarin wij weer in staat zullen zijn om onszelf te ontwikkelen. “We weten dat er nog veel werk te verzetten is en er nog moeilijke momenten zullen komen. Maar we zijn op de goede weg, en hebben vertrouwen dat met deskundigheid we in staat zijn de problemen op te lossen. U zult weer in staat zijn, om er trots op te zijn dat u Surinamer bent. Want dat is waar u voor hebt gekozen.”

Het staatshoofd vroeg de bevolking zich maatschappelijk verantwoordelijk en nationaal op te stellen, “in alle opzichten, in ons gedrag, onze meningsvorming en in onze bijdrage. Wij zijn, met uitzondering van onze inheemsen, allen hier gebracht en onze voorouders en wij hebben hier ons thuis gevonden. Laten we ophouden, om wat voor reden dan ook, de samenleving te verdelen en etnisch bezig te zijn. We zijn allemaal Surinamers en hebben bewust voor dit land gekozen.”

“De beste manier om het bedrijfsleven en het sociale leven onder COVID-19 voort te laten gaan kan alleen door ons gedrag aan te passen en ons aan de COVID-19- voorschriften te houden”, was de dringende oproep van de President aan samenleving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameApril 2021 begint beloofde start van economische stabiliteit