dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
5
(1)

Appollos voorziet De Nationale Assemblee van het Nieuwe Testament

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk: “Ondersteuningsteam moet onru...

Binnen het bejaardentehuis Ashiana heerst momenteel een situatie die niet bevorderlijk is voor de dienstverlening en onderlinge verstandhouding. Een ondersteuningsteam, ingesteld door het ministerie v...

Apollos Training Instituut bestaat al 27 jaar in Suriname.  In het licht van Pinksteren heeft de Bijbelschool  afgelopen dinsdag De Nationale Assemblee voorzien van een moderne versie van het Johannes Evangelie, samen met het Nieuwe Testament. De voorzitter Marinus Bee heeft deze handeling zeer gewaardeerd. Er werd benadrukt dat geestelijke ondersteuning nodig is. Het geloof wijst altijd op de noodzaak van normen en waarden.

Apollos verzorgt theologische opleidingen, en wil binnenkort jongeren voorzien van het Johannes Evangelie. Deze  nieuwe versie heeft een interactieve benadering. Het is in combinatie met een app, die gratis op de smartphone kan worden gedownload. Deze versie heeft  videobeelden. “Door de pakkende beelden komt het evangelie dichtbij de lezer”, aldus Apollos.

Het scannen van de QR-code geeft toegang tot meerdere vertalingen van de Bijbel in Surinaamse talen, zoals het Sarnami, het Surinaams Javaans en het Sranantongo.

Op zondag 5 juni  vieren christenen wereldwijd het Pinksterfeest om stil te staan bij het werk van de Heilige Geest, die  gelovigen toerust en kracht verleend in het doen van het werk van de God van Abraham.

 

Maar jullie zullen de Heilige Geest krijgen. Hij zal jullie kracht geven. Dan zullen jullie aan de mensen gaan vertellen wat jullie van Mij hebben gezien en gehoord. Eerst in Jeruzalem, dan in heel Judea en Samaria en daarna in de hele wereld.”

 

Handelingen 1:8 (Basisbijbel)

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAppollos voorziet De Nationale Assemblee van het Nieuwe Testament