donderdag 18 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Apple gebruikers kunnen gebruik maken van 5G service

lees ook ...

Scholen vandaag weer open

De lange paasvakantie van bijna drie weken voor de GLO, VOJ en VOS scholen in Suriname is voorbij en vandaag hervatten de scholen hun lessen. De volgende schoolvakantie op de agenda is de pinksterv...

In het centrum van Paramaribo kunnen Apple 12 en 13 gebruikers vanaf 19 maart 2022 gebruikmaken van de 5G service van het telecombedrijf Telesur. De gebruikers moeten hebben voldaan aan de iOS 15,4 update. Bij deze update heeft Apple de 5G service vrijgegeven aan Telesur-klanten met een iPhone 12 en 13, die de frequentieband van 3500MHz(n78) ondersteunen. In totaal zijn er dertig 5G sites in en rondom downtown Paramaribo opgezet.

De iPhone-bezitters zullen rechts op hun beeldscherm de technische update, met als symbol “5G” te zien krijgen. Terwijl er bij de vorige tussentijdse update (iOS 15.3) nauwelijks iets nieuws onder de zon was, heeft iOS 15.4 veel te bieden. De software kan geïnstalleerd worden door de Instellingen-app te openen en naar ‘Algemeen>Software-update’ te gaan. Daar tikt men op ‘Download en installeer’’ Na het installeren van iOS 15.4 kan de gebruiker met de verschillende functies aan de slag.

Telesur is heel erg trots dat zij ook deze nieuwe ontwikkeling aan Suriname kan aanbieden. Klanten kunnen gebruik maken van snelheden tot 1Gb op hun 5G ready apparaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameApple gebruikers kunnen gebruik maken van 5G service