zondag 29 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

AOV in Sipaliwini uitbetaald

lees ook ...

eGA van Estland geeft CBB richtlijnen hoe te digitaliseren

Heiko Vainsalu, Director of Technology Program van de e-Governance Academy(eGA) of Estonia(Estland), heeft op vrijdag 27 januari middels een presentatie aangegeven waar op gelet moet worden om de digi...

De eenmalige uitkering van SRD 1000 aan AOV en de maandelijkse AOV in het district Sipaliwini zijn uitbetaald. De kasuitbetalingen hebben plaatsgevonden te Djoemoe en Drietabbetje. Deze eenmalige uitkering van SRD 1000 is bestemd voor seniorenburgers die maandelijks slechts een AOV (Algemeen Oudedagsvoorziening) uitkering krijgen.

Minister Uraiqit Ramsaran van Sozavo, zegt dat er vanuit het ministerie met man en macht is gewerkt om het AOV+ project uit te voeren. Hij geeft aan dat er vanuit het departement alles in het werk wordt gesteld om de noden van het volk te helpen verlichten conform begroting. “Wij werken ernaartoe, zaken structureel aan te pakken”, zegt de bewindsman.

Dit AOV+ project wordt uitgevoerd in samenwerking met de ministeries van Binnenlandse Zaken en Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). De bewindsman geeft aan dat eenieder zal krijgen waar hij recht op heeft, indien hij maandelijks slechts een AOV-uitkering krijgt. Verder vroeg de SoZavo-minister de ‘slechts AOV-genietenden’ van de overige gebieden wat geduld te betrachten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAOV in Sipaliwini uitbetaald