woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Antompai rekent op vervolggesprekken in tripartiet verband

lees ook ...

Gemaskerde criminelen beroven slachtoffers in eigen woning

Op dinsdag hebben drie gewapende en gemaskerde criminelen een overval gepleegd in de Richard Voullairestraat te Abra Broki. Twee slachtoffers werden onder dreiging van vuurwapens beroofd. Terwijl d...

Velen vinden dat de acties niet de gewenste resultaten hebben gebracht. Poetini Atompai, voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB) hield Starnieuws voor dat de onderhandelingen nog gaande zijn. Ook hij is nu nog niet tevreden, maar men wil het beste bereiken voor de medewerkers. Nu volgt een tripartiet overleg.

Maandag gaan de gesprekken door in tripartiet verband. Zaken zullen nauwkeurig worden bekeken. Alle data moet beschikbaar zijn om geraadpleegd te worden. Verruiming van de belastingschijven is een heet hangijzer. Goede berekeningen zijn hiervoor nodig. Belangrijk is dat de werkers meer geld moeten overhouden.  Het inkomen is ontoereikend. Om te beginnen moet de belastingvrije som worden verhoogd.

Atompai benadrukt dat het niet de bedoeling is om zaken binnen een paar dagen door te drukken, zonder dat de juiste gegevens zijn geraadpleegd.

“Met deze regering moet je voorzichtig zijn, anders neemt men zo alles weer terug. Daarom is het belangrijk om de data te hebben. Alleen dan kunnen er goede besluiten worden genomen”.  In tripartiet overleg zal de situatie nader bekeken worden. De particuliere sector wordt ook meegenomen.

Bron: Starnieuws

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAntompai rekent op vervolggesprekken in tripartiet verband