vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Annand Jagesar officieel directeur van Staatsolie

lees ook ...

Veel Indiërs met SLM naar Suriname zonder visum

Assembleeleden  zien rare dingen gebeuren in het vreemdelingenbeleid en vragen de regering duidelijkheid. Indiërs blijken zonder de nodige documenten op de SLM vlucht te kunnen vanuit Schiphol. Ook Af...

Annand Jagesar is gisteravond tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Staatsolie officieel benoemd als de nieuwe directeur. Hij heeft overgenomen van Rudolf Elias, die op 1 juni met pensioen gaat. “Deze regering is trots op Staatsolie en zal Staatsolie ondersteunen waar mogelijk en waar nodig. Er staan zowel vanuit de zijde van Staatsolie, alsook vanuit de zijde van de regering, grote uitdagingen voor ons,” zei president Chandrikapersad Santokhi.

Volgens het staatshoofd zal de focus consistent blijven en liggen op het brengen van ontwikkeling voor de natie, door middel van:
– maximaliseren van de local content,
– versterken van regionale samenwerking,
– het maximaliseren van het nationaal rendement uit de aardolie en aardgasvondsten en
– het potentiële vooruitzicht op nieuwe oliereserves.

Staatsolie staat daarom zeer hoog op de nationale agenda en de regering zal nauw betrokken zijn bij het uitvoeren van de activiteiten, zei de president.

Op 21 augustus 2020 werd de nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) van Staatsolie geïnstalleerd tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders. President Santokhi, vertegenwoordiger van de aandeelhouder, de staat Suriname, en vicepresident Ronnie Brunswijk waren aanwezig op de vergadering.

De RvC bestaat uit Leo Brunswijk (president-commissaris), Melissa Santokhi
(plaatsvervangend president-commissaris), Nawin Nannan (secretaris), Gonda Asadang (lid), Jim Bousaid (lid), Dennis Caffé (lid) en Harry Dorinnie (lid).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAnnand Jagesar officieel directeur van Staatsolie