Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Andy Rusland niet welkom bij EBS

Geplaatst

op

Minister Andy Rusland

Andy Rusland, de nieuwe president commissaris bij de NV Energie Bedrijven Suriname is niet welkom bij het bedrijf. De EBS- werknemersorganisatie, OWOS wil dat hij aftreedt. Hij is schriftelijk hierover meegedeeld vandaag.

Burgers hebben een klacht tegen Rusland ingediend bij de procureur- generaal (PG) Roy Baidnath Panday. Door het aftreden, zal het bedrijf volgens de OWOS beschermd worden en ook beschermen tegen imago-schade. Ook is er gevraagd dat hij de organisaties en instanties ruimte geeft om onderzoek te doen.

Volgens de bond bij de EBS zijn er momenteel enkele processen gaande. Dit zal uiteindelijk resulteren in het schuld dragen als dat nodig is.- Culturu.com

4 Reacties
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frantz
vrijdag 21 augustus 2020 21:16

EBS moet dan ook de band verbreken met de hele kliek rondom Rusland. Dus ook de ondernemers die hebben geprofiteerd. Anders veranderd er niks.

Lunes Armand
vrijdag 21 augustus 2020 23:00

Wat doen wij onze kinderen, klein kinderen en familie allemaal niet aan!!

Zonder iets gedaan te hebben, durven zij niet met opgeheven hfd op straat te lopen. Live clean let your works be seen! Karma is a bitch, who comes around when you don’t need her. Moge het recht zege vieren onder alle omstandigheden, zonder aanziens des persoon.

Dat een ieder die onder het mes terrecht moet komen, inderdaad er onder terrecht komt. Opdat ze allen ontmaskert wordenen dat alle onrecht het volk aangedaan, aan het lich mag komen.

Dat is de wens en bede van het Surinaams volk!!!

Roepia
zaterdag 22 augustus 2020 08:37

Ach wat maakt het uit omtrent deze man zijn positie, laten we kijken naar wat voor ding ze nu benoemd hebben als president commissaris bij staatsolie daar, eentje dat in het verleden bij het apk gebeuren dat het moest besturen vele tjoekoes van de apk stations heeft aangenomen,dus de klappen van de zweep weet het al.

Verder als rvc benoemd ega van de pres, waar zijn we mee bezig in Suriname, alweer gaan we op de nepotisme toer, alles in handen van een aantal families.

Worden wel veel die een keer moeten worden afgeschoten.

Bryan
zaterdag 22 augustus 2020 20:20

Kijk maar zijn kop.op de.foto.
Een en al een criminele tronie.
Die man straalt alleen corruptie.uit.Advertentie

Suriname

Geplande projecten Centrale Markt worden gecontinueerd

Geplaatst

op

Verkoop Centrale Markt. Beeld Youtube

Lopende projecten van de Centrale Markt in Suriname worden normaal voortgezet. Dit zegt de waarnemend marktmeester Gautham Danai. Hij is ondertussen gestart met het aanpakken van de parkeerplaats bij de Vreedzaammarkt. Deze projecten zijn onderdeel van de afspraken die zijn gemaakt bij de overname met oud-marktmeester John Lecton.

Intussen is er al een inventarisatie gemaakt van de actieve verkopers binnen de markt. Het is de bedoeling om personen die buiten de markt verkopen een plek binnen te geven. In de uitvoering wordt de waarnemend marktmeester ondersteund door het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost. Zij voeren regelmatig controlewerkzaamheden uit op naleving van de COVID-19-regels.

Districtscommissaris Ricardo Bhola zegt dat het belangrijk is om de COVID-19-protocollen na te leven. Er wordt ook gekeken naar ordening binnen en buiten de markt. Met de ordening binnen de markt is er volgens Bhola al een aanvang gemaakt. Binnen niet al te lange tijd zal er ook ordening buiten plaatsvinden.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Surinaamse regeringsdelegatie ontvangt petitie van dorpsbestuur Santigron

Geplaatst

op

Anp Verkiezing President 01

De regeringsdelegatie die onlangs een bezoek heeft aan Santigron heeft een petitie in overhandigd gekregen van het dorpsbestuur. In de petitie vragen zij voor aanpak van het waterprobleem, goed begaanbare wegen, de grenskwestie en de veiligheid.  De delegatie stond onder leiding van president Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk. 

Voor het eerst hebben een president en vicepresident tegelijk Santigron bezocht en daarom is het hoge bezoek als historisch bestempeld. De delegatie toonde zich ingenomen met de ontvangst. Aan de gemeenschap is gevraagd rekening te houden met het feit dat de regering pas drie maanden aanzit.

De regering is zich ervan bewust dat alles duur is geworden, maar beloofde de gemeenschap dat binnen een jaar alles beter zal worden. Aangegeven werd dat het bezoek aan Santigron zeker niet de laatste zal zijn. Alvast werd vooruitgeblikt op projecten die terug moeten komen in het gebied, zoals het pindaproject.

Net als in zijn toespraak eerder op de dag te Lelydorp hield president Santokhi ook te Santigron de lokale bevolking de financiële problemen van het land voor. Hij gaf onder meer aan dat het pakkettensysteem beter moet en dat degenen die daarvoor in aanmerking komen, dat moeten krijgen.

De distributie zal via het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en het districtscommissariaat geschieden. De bedoeling is echter een bonnensysteem in te voeren. Het staatshoofd benadrukte dat iedereen gelijke kansen moet krijgen en dat dorpskinderen niet achter mogen blijven.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen