donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ander vliegtuig voor Surinam Airways in juli

lees ook ...

Cocosbomen project voor Coronie

Het bedrijf Pomeroon Coconut & Spices zal de komende maanden 65.000 kokosbomen planten in het district Coronie. Dit kondigde CEO Neil Passmore vandaag op een ceremonie in Totness aan. Het bedrijf ...

Op Schiphol en de Johan Adolf Pengel luchthaven werden er verschillende speeches gehouden in verband met de eerste vlucht van de eigen Surinaamse Airbus A340-300 voor onderhoud van de Mid-Atlantische route. Directeur Steven Gonesh, en Rajendre Khargi de Surinaamse ambassadeur in Den Haag  en anderen hebben Suriname veel succes toegewenst. Ook de minister van Transport Communicatie en Toerisme Albert Jubithana sloot zich daarbij aan.

Steven Gonesh deelde ook mee dat de maatschappij nog een nieuw eigen Airbus zal inzetten. Het toestel wordt in juli verwacht en het plan is om de regionale route ermee te onderhouden. Gonesh is ingenomen met de ontwikkelingen in de maatschappij. “We zijn blij dat we stappen doen in de goede richting. We doen ons best het publiek te blijven dienen.”

Santhoki rekent erop dat de nieuwe aanwinst en de ontwikkelingen in het bedrijf zal bijdragen aan het verder ontwikkelen van Suriname. Tijdens de inzegening van het toestel zei het staatshoofd dat de vloot verder uitgebreid zal worden. “De SLM, is een ontwikkelings-ondersteuningsinstrument om Suriname toegankelijk te houden,” zei de president.

Op de Johan Adolf Pengel Airport is de plechtigheid bijgewoond door minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), directie en personeel van SLM, reisagenten en andere hoogwaardigheidsbekleders.

Verde gaf Gonesh te kennen dat de kist onder een lease agreement met V2 Aviation DMCC uit Dubai zal vliegen naar voornamelijk Paramaribo-Amsterdam vice versa voor de komende 8 maanden. “Het in eigen beheer hebben van vliegend materieel en identiteit aan boord is van eminent belang,” volgens de SLM-directeur.

Reizigers zijn aan boord verwend met extra snacks in verband met de eerste vlucht.

Bron foto: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAnder vliegtuig voor Surinam Airways in juli