maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(1)

Amoksi ondersteunt familie dodelijk verkeersslachtoffer Nieuwweer

lees ook ...

The cost of buses and boats won’t increase

Due to the increase in fuel prices, the National Transport Company, the Organization of Bus and Boat Holders in Suriname, and the Private Line Bus Holders Organization will all receive subsidies. The ...

Om het leed van de nabestaanden van de 47-jarige Manodjkoemar Binda enigszins te verzachten heeft minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol) zondag een bezoek gebracht en ook een financiële bijdrage geleverd voor de crematie. Binda was op 23 oktober bezig met werkzaamheden op een terrein aan de Nieuwweergevondenweg toen hij op een bepaald moment dodelijk is aangereden door een lijnbus.

Het onverantwoordelijk rijgedrag van bestuurders wordt ten strengste afgekeurd door de bewindsman. Daarom pleit Amoksi voor de aanscherping van Rijwet en dat hij ook de ondersteuning van de regering krijgt om meer financiële middelen ter beschikking te stellen voor onder andere de verkeershandhaving.

Asha Naipal en Randjana Mahabier van het Bureau Slachtofferzorg waren ook aanwezig bij het familiebezoek. Zij zullen verder in contact zijn met de nabestaanden om de nodige begeleiding te bieden.

Het ongeval heeft zich voorgedaan in het verzorgingsgebied van politiebureau Santodorp. Het verdere onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de Verkeersunit.

Aan de Nieuwweergevondenweg vinden er regelmatig verkeersongelukken met dodelijke afloop plaats. Over deze weg wordt er met abnormale hoge snelheden gereden met als gevolg dat vaak onschuldige burgers het leven laten. Ook tijdens lockdownuren vinden er zware ongelukken plaats op deze weg. Het is ook voorgekomen dat schuttingen zijn vernield.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmoksi ondersteunt familie dodelijk verkeersslachtoffer Nieuwweer