maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
3.7
(3)

Amerikaanse Admiraal bezoekt Suriname

lees ook ...

Klantenservice pilot project premiesubsidie in Nickerie

In het district Nickerie werd op 29 juli jongstleden het SoZaVo Basiszorg klantenservice project gelanceerd door minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo. Onder de aanwezigen waren de districtscommissaris...

In het kader van de defensie samenwerking die Suriname heeft met de Verenigde Staten van America(VS)  brengt Admiraal Craig Stephen Faller uit de VS een ééndaags werkbezoek aan ons land op 13 januari aanstaande.  Admiraal Faller is commandant van ‘the U.S. Southern Command’. De samenwerking van Suriname en Amerika op het gebied van defensie heeft als doelstelling de veiligheid in Suriname, maar ook in de regio te waarborgen.

De militaire samenwerking tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika is historisch. De minister van Defensie, Krishnakoemarie Mathoera vindt het belangrijk dat de defensiesamenwerking tussen beide landen geïntensiveerd wordt. “Het bezoek van Admiraal Faller gaat om het intensiveren van de samenwerking, in het bijzonder op het gebied van capaciteitsversterking en gezamenlijke trainingen”, aldus de bewindsvrouw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmerikaanse Admiraal bezoekt Suriname