vrijdag 22 januari 2021
24.4 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
3.7
(3)

Amerikaanse Admiraal bezoekt Suriname

lees ook ...

Belastingwetten aangenomen in DNA

De Assemblee heeft gisteren 15 januari de ontwerp-wet houdende, 'Nadere Wijziging van de Wet Loonbelasting, Inkomstenbelasting 1922 en Wet Omzetbelasting 1997', aangenomen.  De wetten Loonbelasting en...

In het kader van de defensie samenwerking die Suriname heeft met de Verenigde Staten van America(VS)  brengt Admiraal Craig Stephen Faller uit de VS een ééndaags werkbezoek aan ons land op 13 januari aanstaande.  Admiraal Faller is commandant van ‘the U.S. Southern Command’. De samenwerking van Suriname en Amerika op het gebied van defensie heeft als doelstelling de veiligheid in Suriname, maar ook in de regio te waarborgen.

De militaire samenwerking tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika is historisch. De minister van Defensie, Krishnakoemarie Mathoera vindt het belangrijk dat de defensiesamenwerking tussen beide landen geïntensiveerd wordt. “Het bezoek van Admiraal Faller gaat om het intensiveren van de samenwerking, in het bijzonder op het gebied van capaciteitsversterking en gezamenlijke trainingen”, aldus de bewindsvrouw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Akiemboto blijft toch nog assembleelid

Sergio Akiemboto, fractie...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Invoering BTW januari 2022

Belastingwetten aangenomen in DNA

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Amerikaanse Admiraal bezoekt Suriname