maandag 27 maart 2023
30 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ambulancedienst dient petitie in bij VP

lees ook ...

The 1 for 12 Foundation celebrates its 18th anniversary with...

The Whahaha Water Factory site on the Sophialaan served as the location for the 1 for 12 Foundation's 18th birthday celebration, which included donations to the less fortunate and to the donors. The o...

Medewerkers van de Stichting Suriname Centrale Ambulancedienst (SUR-CAD) vroegen op vrijdag 12 augustus 2021 middels het indienen van een petitie, aan Vice-President Ronnie Brunswijk (VP) om zijn dringende interventie in hun strijd naar een menswaardig bestaan. 

Met het overhandigen van de petitie hoopt de organisatie een signaal te zenden naar de regering over grootte van de nood waarin zij verkeren. Ze geven aan reeds enige tijd een noodkreet te hebben gericht naar de regering voor het aanpassen van de tarieven. Echter hebben zij hierop geen reactie gehad. Ten einde raad richt de organisatie zich nu naar de VP, met het verzoek zijn invloed aan te wenden.

De Sur-Cad-leden hebben er alle vertrouwen in dat de Vice-President hun verzoek zal inwilligen. Aangegeven werd dat de Ambulancedienst haar bestaansrecht heeft bewezen. Dagelijks worden ambulances gedirigeerd naar verkeersongevallen. Als er geen tariefaanpassing komt wordt er gevreesd dat deze dienst zal ophouden te bestaan, met alle nare gevolgen van dien.

Belangrijk voor SUR-CAD is ook dat de overheid de belofte nakomt voor het maken van beleid in dit kader. De VP beloofde de organisatie te doen wat in zijn vermogen ligt om zaken recht te trekken. Hij begrijpt hun positie, maar vraagt hen nog wat geduld op te brengen. Hij zal deze kwestie aanstaande woensdag bespreekbaar maken tijdens de Raad Van Ministers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbulancedienst dient petitie in bij VP