Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Ambulance voor RGD Suriname

Geplaatst

op

De stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) heeft afgelopen maandag een ambulance cadeau gekregen van ondernemer Humphrey Kramawitama.

Kramawitana, directeur van Krama Oil, was onlangs jarig en wilde, in plaats van een groot verjaardagsfeest, iets terugdoen voor de gemeenschap. Tijdens een gesprek met districtscommissaris Remy Pollack werd het duidelijk dat er iets voor de gezondheidszorg gedaan moest worden. Zo ontstond het idee van de ambulance.

De ambulance zal worden ingezet in het district Commewijne en wordt gezien als versterking van de RGD om vooral in het district Commewijne de dienst weer te kunnen optimaliseren. We kunnen hiermee een betere dienstverlening garanderen op het gebied van gezondheidszorg in het district, aldus Edwin Noordzee, waarnemend directeur van de RGD.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Politie Suriname schiet inbreker neer

Geplaatst

op

By

De politie heeft afgelopen woensdag gericht geschoten op een inbreker die probeerde weg te vluchten voor de politie.

Nadat de politie een inbreker op heterdaad had betrapt op de Ramlalstraat in het ressort Leiding probeerde deinbreker via een raam weg te komen. Tijdens de vlucht werd de inbreker door de politie verzocht te stoppen. Omdat de inbreker niet reageerde was de politie genoodzaakt gericht te schieten. Hierdoor werd de inbreker in zijn rechterbovenbeen geraakt.

De inbreker is aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Nadat zijn wonden waren behandeld werd deinbreker in verzekering gesteld.

Lees verder

Suriname

Nederlandse toerist beroofd in Suriname

Geplaatst

op

By

Paramaribo – Een Nederlandse toerist is dinsdagavond in Paramaribo beroofd van haar tas. Zij liep over de Domineestraat komende vanuit de richting van de Waterkant. Ter hoogte van een hotel kwamen twee ongewapende mannen bij haar. Een van hen rukte de tas van de vrouw weg waarna hij samen met zijn kompaan rende in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het slachtoffer liep geen letsel op. Zij had SRD 1.000, een credit card en een Nederlands paspoort in haar tas. De politie werd gealarmeerd dat de vrouw was beroofd, waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De politie is nog opzoek naar de daders.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |