donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ambtenarenopleiding in Brokopondo

lees ook ...

30.000 gele koorts vaccins voor Volksgezondheid

Suriname heeft 30.000 gele koorts vaccins ontvangen van de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie/ Wereldgezondheidsorganisatie (PAHO/WHO). Deze donatie is mogelijk gemaakt door een bijdrage aan de PA...

De ambtenarenopleiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken die woensdag 10 november in het district Brokopondo van start is gegaan, heeft 70 aanmeldingen gehad. De opening werd gedaan door de Human Resource Manager Jacintha Thomas–Alfaisi van Biza in het Mulo Brokopondo schoolgebouw. Aanwezig waren ook V&O coördinator Kavitadevi Gangadin, het DNA-lid Fogatie Aserie en Districtscommissaris (Dc) Ludwich Mendelzoon.

De cursisten hoeven niet meer naar Paramaribo af te reizen voor deze opleidingen en dus kunnen besparen op vervoerskosten en tijd. Directer Thomas – Alfaisi stak de cursisten een hart onder de riem: “Doet u alstublieft uw best, want de overheid verwacht van u dat u de opgedane kennis, vaardigheden en competenties tijdens de opleiding in de praktijk toepast om beter te functioneren”.

Dc Mendelzoon kent het klappen van de zweep bij deze ambtenarenopleiding, omdat hij die ook heeft afgerond. “Goede inspanning levert altijd iets goeds op en dat hield ik vast. Binnenlandse Zaken heeft mij klaargestoomd. Door het volgen van deze opleidingen heb ik meer zicht gekregen in het werk van de overheid”, aldus de Dc over zijn periode op de ambtenarenopleiding.

Educatie is de sleutel tot succes, zegt het DNA-lid Aserie, het belang van deze opleiding. “Als u vorderingen maakt, zult u succesvol zijn in wat u doet. Wie in zichzelf wil investeren, zal offers moeten brengen. Geef niet op”, beklemtoonde Aserie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbtenarenopleiding in Brokopondo