vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ambtenaren Coronie laten zich registreren

lees ook ...

SAMAP Agrobeurs en Tentoonstelling

Het FAO heeft met ondersteuning van de Europese Unie in samenwerking met het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij, zes jaar lang het Suriname Market Access Project, SAMAP uitgevoerd vanaf 2018...

Afgelopen woensdag 02 november werd de mobiele unit van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa) ingezet voor de Verplichte Landsdienarenregistratie ingezet te Coronie. Landsdienaren die wonen en werken of tewerk zijn gesteld in dit district, werden in de gelegenheid gesteld om zich fysiek te registreren. Honderden landsdienaren hebben zich massaal laten registreren.

De volgende halte voor de mobiele unit is Nickerie. Landsdienaren die wonen en werken of tewerk zijn gesteld in dit district, kunnen zich vanaf maandag 07 november tot en met woensdag 09 november laten registreren. Dit zal telkens van acht uur ’s morgens tot zes uur in de middag plaatsvinden. Voor de vlotte gang van zaken moeten de landsdienaren meenemen:

Legitimatiebewijs of ID-kaart, laatste beschikking/resolutie van hun ministerie, Copie diploma hoogst genoten opleiding en een Salarisstrook

Wie zich reeds online heeft geregistreerd, hoeft zich niet aan te melden voor de fysieke registratie. Het doel van deze Verplichte Landsdienarenregistratie is onder andere om de loonkosten van het overheidspersoneel drastisch terug te brengen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbtenaren Coronie laten zich registreren