maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ambtenaren Coronie laten zich registreren

lees ook ...

Armand Zunder nog niet tevreden met excuses slavernijverlede...

Armand Zunder van de Nationale Reparatie Commissie Suriname (NRCS), die met zijn organisatie zo graag excuses van Nederland wenste voor het slavernijverleden is nu verrast dat Nederland deze kwestie n...

Afgelopen woensdag 02 november werd de mobiele unit van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa) ingezet voor de Verplichte Landsdienarenregistratie ingezet te Coronie. Landsdienaren die wonen en werken of tewerk zijn gesteld in dit district, werden in de gelegenheid gesteld om zich fysiek te registreren. Honderden landsdienaren hebben zich massaal laten registreren.

De volgende halte voor de mobiele unit is Nickerie. Landsdienaren die wonen en werken of tewerk zijn gesteld in dit district, kunnen zich vanaf maandag 07 november tot en met woensdag 09 november laten registreren. Dit zal telkens van acht uur ’s morgens tot zes uur in de middag plaatsvinden. Voor de vlotte gang van zaken moeten de landsdienaren meenemen:

Legitimatiebewijs of ID-kaart, laatste beschikking/resolutie van hun ministerie, Copie diploma hoogst genoten opleiding en een Salarisstrook

Wie zich reeds online heeft geregistreerd, hoeft zich niet aan te melden voor de fysieke registratie. Het doel van deze Verplichte Landsdienarenregistratie is onder andere om de loonkosten van het overheidspersoneel drastisch terug te brengen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbtenaren Coronie laten zich registreren