donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ambassadeurs bieden geloofsbrieven aan, aan de President

lees ook ...

Politie stelt veiligheidszone in rond EBS vanwege vakbondsac...

Het Korps Politie Suriname heeft besloten om een veiligheidszone in te stellen over de Saramaccastraat, ter hoogte van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS). Deze maatregel gaat woensdag van kracht...

Zes ambassadeurs uit verschillende staten hebben op dinsdag 18 oktober 2022 hun geloofsbrieven aangeboden aan President Chandrikapersad Santokhi op het Presidentieel Paleis. De geloofsbrieven werden aangeboden door:

Zijne Excellentie Santiago De Wit Guzmán, Apostolisch Nuntius van de Heilige Stoel van het Vaticaan; Zijne Excellentie Anders Bengtcén van Zweden; Hare Excellentie Bojidara Nikolova Sartchadjieva van Republiek Bulgarije; Zijne Excellentie Rómolu Fernando Acurio Traverso van de Republiek Peru; De ambassadeur van het Koninkrijk Bahrein; Zijne Excellentie Bader Abbas Al-Helaibi en Zijne Excellentie Ibrahim A. Al-Abdulla van de Staat Qatar.

Laatstgenoemde heeft een gouden bal overhandigd aan president Santokhi, als gastland van het Wereldkampioenschap Voetbal dat in november van start gaat in de Staat Qatar die hij vertegenwoordigt.

President Santokhi dankte de ambassadeurs voor de geloofsbrieven en sprak de hoop uit dat de landen op basis van wederzijds respect en gelijkwaardigheid, zullen gaan werken aan relaties, die moeten gaan resulteren in ontwikkeling van land en volk van de naties.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadeurs bieden geloofsbrieven aan, aan de President