vrijdag 19 april 2024
27 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ambassadeur voor de Assemblee aangesteld

lees ook ...

Marvin Kathusing al twee weken vermist in Den Haag

Aan het begin van deze maand deed de familie van de 43-jarige Marvin Kathusing een dringende oproep omdat hij vermist werd. Twee weken later, ondanks intensieve zoekinspanningen, is er nog steeds geen...

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B, heeft Giorgio Rustveld op vrijdag 10 maart jongstleden uitgenodigd voor de ondertekening van het jaarcontract als ambassadeur van de Assemblee. De waarnemend-griffier van het parlement, mr. Agatha Ramdass was daarbij aanwezig.

AssembleeVoorzitter Bee heeft op woensdag 22 februari jongstleden Giorgio Rustveld benoemd tot ambassadeur van de DNA. Deze jongeheer is een bekende Surinamer die geboren is met fysieke beperkingen. Hij moet zich daardoor verplaatsen in een rolstoel.

Het jaarcontract houdt in om jongeren die ook een beperking hebben en gepest worden, aan te moedigen niet op te geven of zich minder te voelen. De videoboodschappen zullen worden opgenomen door de afdeling Communicatie en Informatie van DNA en worden vertoont via onze sociale media kanalen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadeur voor de Assemblee aangesteld