maandag 26 september 2022
27.9 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
4
(1)

Ambassadeur Turkije zal Suriname aanbevelen in Turkije

lees ook ...

Rodabaan gemaaid door Buurtbewoners Zorg en Hoop

Buurtbewoners van Zorg en Hoop hebben op zaterdag 17 september vanaf de ochtenduren tot in de late middag maaiwerkzaamheden verricht op het speel- en voetbalveld nabij de Rodabaan.  Buurtmanager Ch...

Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk en de ambassadeur van Turkije, Bengü Yiğitgüden   hebben tijdens het kennismakingsbezoek van de ambassadeur aan VP Brunswijk op 10 november jongstleden onder andere de handelssamenwerking, het transport- en het ziekenhuiswezen besproken.

De Turkse ambassadeur zei zich heel prettig te voelen in Suriname. De Surinaamse sfeer, liefde en cultuur wil zij zeker aanbevelen aan haar landgenoten met de bedoeling dat ook zij Suriname bezoeken.

De ambassadeur staat open voor samenwerking. Zij wil Suriname graag presenteren aan Turkije. Er zijn reeds enkele handels samenwerkingen met Turkije. Vice-President(VP) Ronnie Brunswijk wil onder andere op het gebied van transport samenwerken met Turkije.

De VP zei uit te kijken naar een goede samenwerking en open te staan voor verdere ontmoetingen om zaken specifieker te bespreken. De niet residerende ambassadeur bood haar geloofsbrieven aan, aan President Santhoki, op maandag 8 november 2021.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadeur Turkije zal Suriname aanbevelen in Turkije