dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
4
(1)

Ambassadeur Turkije zal Suriname aanbevelen in Turkije

lees ook ...

Goed beheer Nanniezwamp noodzakelijk voor de landbouw

Er is een Eco-hydrologische studie van het Nannizwamp-ecosysteem gedaan door het adviesbureau Environmental Services and Support N.V. (ESS). De bevindingen zijn op 20 maart 2023 gepresenteerd in de ve...

Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk en de ambassadeur van Turkije, Bengü Yiğitgüden   hebben tijdens het kennismakingsbezoek van de ambassadeur aan VP Brunswijk op 10 november jongstleden onder andere de handelssamenwerking, het transport- en het ziekenhuiswezen besproken.

De Turkse ambassadeur zei zich heel prettig te voelen in Suriname. De Surinaamse sfeer, liefde en cultuur wil zij zeker aanbevelen aan haar landgenoten met de bedoeling dat ook zij Suriname bezoeken.

De ambassadeur staat open voor samenwerking. Zij wil Suriname graag presenteren aan Turkije. Er zijn reeds enkele handels samenwerkingen met Turkije. Vice-President(VP) Ronnie Brunswijk wil onder andere op het gebied van transport samenwerken met Turkije.

De VP zei uit te kijken naar een goede samenwerking en open te staan voor verdere ontmoetingen om zaken specifieker te bespreken. De niet residerende ambassadeur bood haar geloofsbrieven aan, aan President Santhoki, op maandag 8 november 2021.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadeur Turkije zal Suriname aanbevelen in Turkije