zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ambassadeur India neemt afscheid van Suriname na drie jaar dienst

lees ook ...

Telesur begint betaalde, defecte belkaarten te vergoeden

Naar aanleiding van de honderden niet werkende opwaardeerkaarten hebben de benadeelden via mails en facebook vele vragen gesteld aan de directie van Telesur. Het Telesur webcare team heeft wel geantwo...

Na een dienstverband van drie jaar zal ambassadeur Shankar Balachandran van de Republiek India binnenkort Suriname verlaten. Op donderdag 9 mei 2024 bracht de diplomaat een werkbezoek aan vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, waarbij hij zijn aanstaand vertrek aankondigde. De vp en zijn echtgenote zijn uitgenodigd voor een speciale afscheidsreceptie ter ere van de vertrekkende ambassadeur.

Tijdens het werkbezoek werden ook enkele projecten besproken die met financiering van India in het binnenland van Suriname worden uitgevoerd. Ambassadeur Balachandran uitte zijn dankbaarheid voor de positieve samenwerking met de vp en prees diens gastvrijheid tijdens zijn verblijf in Suriname.

Het vertrek van ambassadeur Balachandran markeert het einde van een belangrijk hoofdstuk in de diplomatieke betrekkingen tussen India en Suriname. De komst van een nieuwe ambassadeur zal ongetwijfeld nieuwe kansen bieden voor verdere samenwerking en het versterken van de bilaterale banden tussen de twee landen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadeur India neemt afscheid van Suriname na drie jaar dienst