zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ambassadeur Faucher bezoekt minister Abiamofo

lees ook ...

DNA tekent condoleance register ex-premier Udenhout

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc LL.B, heeft op 26 mei jongstleden, op het Presidentieel Paleis, het condoleance register van de heer drs Willem Alfred Udenhout getekend...

Ambassadeur Robert Faucher van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname, bracht op 11 april jongstleden, minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen een beleefdheidsbezoek.

Daarbij werden de ontwikkelingen en plannen van Suriname op het vlak van Energie en Mijnbouw besproken, alsook de diverse uitdagingen waarmee de sectoren te kampen hebben en de verschillende acties van het ministerie tot verandering.

Ambassadeur Faucher zei dat de Verenigde Staten van Amerika een partner is, in het bieden van bedrijfseconomische investeringsmogelijkheden. Verder stelt de VS zich open om Suriname op diverse gronden te ondersteunen. Suriname grijpt deze ondersteuning aan, vooralsnog op het vlak van het uitfaseren van kwik in de kleinschalige goudmijnbouw en op het gebied van de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI).

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadeur Faucher bezoekt minister Abiamofo