woensdag 22 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Ambassadepost Venezuela naar PL; minister Ramsaran verhuisd

lees ook ...

Ambassadeur India bezoekt VP Brunswijk

Shankar Balachandran, ambassadeur van India, heeft op maandag 13 maart jongstleden een vrijblijvend bezoek gebracht aan Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk. Tijdens dit bezoek werd er over het een en...

De Pertjajah Luhur (PL) mag de ambassadepost in Venezuela invullen. Gustaaf Samiadi zal door de PL worden voorgedragen voor deze functie. Dit is een van de mededelingen die PL-voorzitter Paul Somohardjo heeft gedaan tijdens een structurenvergadering van zijn partij. Hij hield de aanwezigen voor dat vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, vanuit zijn aandeel in coalitie, deze ambassadepost beschikbaar heeft gesteld.

Tijdens de vergadering is door de PL-voorman de goede vriendschapsband met de vp nog eens benadrukt. Ook de houding van de vp naar de partij toe, wordt bijzonder gewaardeerd door Somohardjo. Verder gaf de PL-topman aan, er geloof in te hebben, dat deze vriendschap de basis vormt voor het verder uitbreiden en vergroten van de Ana Makaandi/ Gotong Royong beweging.

Verhuizing minister Ramsaran
Verder heeft de PL-voorzitter bekendgemaakt dat in verband met de versterking van de partij naar de komende verkiezingen toe binnen de partij is besloten, dat de huidige minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), Uraiqit Ramsaran, zal verhuizen naar het district Saramacca. De bewindsman woont nu in Commewijne.

Door de PL-voorzitter is aangegeven, dat dat alle districten in opmars zijn. Alleen in Saramacca gaat het nog een beetje stroef. Als coach overziet hij het politieke veld. Daarom is door hem besloten om een sterke speler van de PL naar Saramacca te doen verhuizen, die de kar in dit district zal gaan trekken. en Ramsaran is de uitverkorene.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAmbassadepost Venezuela naar PL; minister Ramsaran verhuisd