vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

Alles wat verboden was, aangetroffen in cellenhuis Geyersvlijt

lees ook ...

Brunswijk is content with the development and transformation...

In a party meeting on Friday night, ABOP head Ronnie Brunswijk asserted that the organization is expanding. The party leader set up a number of cores in Para-Oost during this meeting. According to Bru...

De politie van Regio Paramaribo heeft op maandag 10 april 2023 tijdens een reguliere cellenhuiscontrole te Geyervlijt, 31 aanstekers, 09 mobiele telefoons, 17 steekvoorwerpen, 08 Ear pieces, 01 digitale fijn weger, 029 mm patronen, 01 bol marihuana, een hoeveelheid bedradingen, een powerbank en een ijzeren staaf aangetroffen en inbeslag genomen.

De arrestanten hebben heftig geprotesteerd tegen de controle, waarbij de politie met voorwerpen werden bekogeld. Door kordaat optreden van de Mobiele Eenheid (M.E.) en het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), hebben er zich geen calamiteiten voorgedaan en werd de situatie snel onder controle gebracht.

De Korps leiding geeft aan dat het belangrijk is dat de veiligheid van arrestanten en dienstdoende ambtenaren gewaarborgd blijft. Er wordt onderzocht hoe de in beslag genomen spullen in het cellenhuis zijn beland, waarna er maatregelen getroffen zullen worden om herhaling te voorkomen.

Er zal zonder aanzien des persoons worden opgetreden tegen medewerkers van wie er vermoedt wordt dat zij hand- en spandiensten verrichten aan arrestanten in de cellenhuizen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlles wat verboden was, aangetroffen in cellenhuis Geyersvlijt