vrijdag 19 april 2024
28 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
0
(0)

Alles wat verboden was, aangetroffen in cellenhuis Geyersvlijt

lees ook ...

Looppad voor verkeersveiligheid Domburg

Op maandag 15 april jongstleden werd een aanvang gemaakt met de aanleg van een looppad te Domburg.  Dit moet de leefomgeving meer veiligheid bieden, naast verkeersveiligheid. Het project beoogt een lo...

De politie van Regio Paramaribo heeft op maandag 10 april 2023 tijdens een reguliere cellenhuiscontrole te Geyervlijt, 31 aanstekers, 09 mobiele telefoons, 17 steekvoorwerpen, 08 Ear pieces, 01 digitale fijn weger, 029 mm patronen, 01 bol marihuana, een hoeveelheid bedradingen, een powerbank en een ijzeren staaf aangetroffen en inbeslag genomen.

De arrestanten hebben heftig geprotesteerd tegen de controle, waarbij de politie met voorwerpen werden bekogeld. Door kordaat optreden van de Mobiele Eenheid (M.E.) en het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), hebben er zich geen calamiteiten voorgedaan en werd de situatie snel onder controle gebracht.

De Korps leiding geeft aan dat het belangrijk is dat de veiligheid van arrestanten en dienstdoende ambtenaren gewaarborgd blijft. Er wordt onderzocht hoe de in beslag genomen spullen in het cellenhuis zijn beland, waarna er maatregelen getroffen zullen worden om herhaling te voorkomen.

Er zal zonder aanzien des persoons worden opgetreden tegen medewerkers van wie er vermoedt wordt dat zij hand- en spandiensten verrichten aan arrestanten in de cellenhuizen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlles wat verboden was, aangetroffen in cellenhuis Geyersvlijt