woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Alleen vrouwen in bestuur Surinaamse Orde van Advocaten

lees ook ...

Waterschappen in Nickerie krijgen nieuw bestuur

Binnen 2 maanden moeten alle 12 waterschappen in het district Nickerie over nieuwe besturen beschikken. Deze eis is door minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) op tafel ge...

Het nieuwe bestuur van de Surinaamse Orde van Advocaten (SovA) is zaterdag gekozen. Dit nieuwe team onder leiding van Elleson Fraenk bestaat alleen uit vrouwen. Zij werden gekozen met 91 stemmen, terwijl Samantha Gadjradj, die de deken was, 78 kreeg. 169 van de 226 leden hebben hun stem uitgebracht.

Na de verkiezing heeft Fraenk de leden bedankt voor het in haar gestelde vertrouwen. Fraenk riep eenieder op om met elkaar samen te werken. Ze bedankte ook de samenleving voor haar betrokkenheid en interesse in de organisatie die bij wet is ingesteld.

In de Raad van Bestuur zijn gekozen: Kathleen Brandon, Francyn Djajadi, Pamela Karg, Vanessa Nooitmeer, Sardha Sitaram en Mohnie Babulall. Nalinie Ramnarain die op de lijst van Fraenk voorkwam is niet gekozen. Babulall is de enige tegenkandidaat die gekozen is in het bestuur.

Gadjradj werd in 2019 de eerste vrouwelijke deken van de SOvA. Het nieuwe bestuur is gekozen voor drie jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlleen vrouwen in bestuur Surinaamse Orde van Advocaten