zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Alle scholen in Suriname mogen open

lees ook ...

Suriname krijgt recognition Award voor aanpak Malaria

Het ministerie van Volksgezondheid vertoeft momenteel op uitnodiging van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op het 4de Global Forum voor Malaria Eliminerende landen in Kaapstad, Zuid-Afrika. De WHO...

Alle scholen in Suriname mogen weer open. Het besluit is genomen na advies van het Outbreak Management Team. Deze week hebben de basisscholen de deuren geopend voor leerlingen om lessen te volgen.

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is al bezig met de voorbereidingen en zal volgens minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid intern nog bekendmakingen doen hierover. Door de gunstige ontwikkelingen rond Covid-19 is het verantwoord om de scholen te heropenen, zei de minister vandaag op een persconferentie.

Dit weekend zullen enkele bekendmakingen volgen, nadat de clusterministers bijeen zijn gekomen. Er zal langzaamaan versoepeling van de matregelen komen, belooft Ramadhin. Hij benadrukt echter dat feesten en grote bijeenkomsten zijn nog steeds uit den boze.

Voor dit weekend zijn er diverse huwelijken gepland. Wie toch wil feesten moet geld op zak hebben. Als iemand wordt betrapt zal die SRD 500 moeten betalen, waarschuwt Ramadhin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlle scholen in Suriname mogen open