dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Algemene Politieke Beschouwingen gaande

lees ook ...

Exporteursbeurs eind september

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) organiseert dit jaar een exporteurs beurs van 2 dagen in tegenstelling tot het vorig jaar toen de beurs maar één ...

Het parlement heeft op maandag 31 oktober 2022 een aanvang gemaakt met de Algemene Politieke Beschouwingen (APB). Dit wordt elk jaar vooraf aan de behandeling van de begrotingswetten, gehouden als voorloper op deze vergaderingen. De verschillende fracties gaan via hun fractieleider in op de eerder uitgesproken jaarrede van de President die hij op 29 september hield .

Het parlement heeft op maandag 31 oktober 2022 zijn de Algemene Politieke Beschouwingen (APB) is de eerste ronde voor het parlement afgerond. In de eerste ronde van het parlement zijn alle fracties aan het woord gekomen. De leden: drs Asiskumar Gajadien, Melvin Bouva MPA LLB, Obed Kanape, Mahinderkoemar Jogi, dr. Gregory Rusland, drs. Ronny Asabina, Evert Karto, en ir. Stephen Tsang hebben het woord gevoerd.

Op donderdag 03 oktober 2022 zal de regering het woord voeren. Elk jaar wordt vooraf aan de behandeling van de begrotingswetten, de APB gehouden als voorloper van deze vergaderingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlgemene Politieke Beschouwingen gaande