maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Alexander van Petten herkozen als voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging

lees ook ...

Verkiezingen 2025: voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor de verkiezingen van 25 mei 2025 zijn in volle gang en de spanning begint toe te nemen. Politieke partijen die de afgelopen tijd nauwelijks van zich lieten horen, komen nu in de...

Tijdens de algemene ledenvergadering is Alexander van Petten, directielid van de Surinaamsche Bank, herkozen als voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging. Naast Van Petten zijn Terence Gonesh (directielid Surichange Bank) als ondervoorzitter, Eblein Frangie (directielid Finabank) als secretaris, en Maureen Badjoeri (directielid Trustbank Amanah) als penningmeester herkozen.

Van Petten sprak zijn waardering en dank uit aan de leden voor hun steun en deelname tijdens de afgelopen bestuursperiode. Hij benadrukte dat het bestuur de positieve bijdrage met dezelfde toewijding zal voortzetten.

Het bestuur zal zich richten op zowel bestaande als nieuwe strategische doelen. Deze omvatten de verbetering van de positie van de bankensector door intensievere samenwerking en een eenduidiger beleid naar klanten, meer aandacht voor duurzaamheid, verhoging van de financiële inclusiviteit door de toegang tot banken te vergemakkelijken, en het verbeteren van het betaallandschap. Binnenkort zal een strategisch beleidsplan worden opgesteld om deze verbeteringen te realiseren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlexander van Petten herkozen als voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging