maandag 30 januari 2023
28.7 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
5
(1)

Alcoholbedrijf brengt Borgoe Srefidensi Edition op de markt

lees ook ...

Chinese handelsvereniging schenkt goederen aan Sociale Zaken...

In het kader van de viering van het Chinees nieuwjaar heeft de Zhe Jiang handelsvereniging op dinsdag 17 januari jongstleden goederen aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting geschonke...

De Suriname Alcoholic Beverages N.V. heeft het eerste exemplaar van de Borgoe Srefidensi Edition overhandigd aan president Chan Santokhi. Met de handeling heeft de alcoholproducent de Srefidensi Edition van haar alcohol onder de merknaam Borgoe officieel gelauncht op. SAB-directeur Steven Ma Ajong noemt het een eer om het eerste exemplaar aan de president te overhandigen. Zeker gezien het belang van de herdenking van 45 jaar Srefidensi.

Na deze actie is het bedrijf gereed om het product onmiddellijk op de markt te brengen voor de verkoop. President Santokhi heeft zich lovend geuit over de actie van SAB. “Als regering stellen we het enorm op prijs als Surinaamse producten op de markt worden gebracht. Soms kan het product veel meer doen dan diplomaten. We zien wat producten doen in andere landen in de wereld.”

“Het is goed als wij als regering Surinaams ondernemerschap ondersteunen,” zei president Santokhi. Hij gaf de garantie dat er projecten in de pijplijn liggen waar kleine tot grote ondernemers in het komende jaar aan hun trekken zullen komen. Dit moment zal ertoe bijdragen dat Surinamers trotser worden, merkte het staatshoofd op.

Gelet op de reacties die het staatshoofd hebben bereikt zegt hij dat er een enorme belangstelling is voor het product. Ook vanuit het buitenland is er volgens de SAB-directeur belangstelling getoond voor Borgoe Srefidensi Edition.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlcoholbedrijf brengt Borgoe Srefidensi Edition op de markt