zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Alcoa Foundation helpt OS 4 Meerzorg renoveren

lees ook ...

Uurloon gedetineerden aangepast

Het uurloon van gedetineerden is door minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol) aangepast. Gevangenen ontvingen een uurloon dat varieerde tussen SRD 2,40 en SRD 7. Dit bedrag is gebrach...

De Alcoa Foundation ondersteunt OS 4 Meerzorg met de renovatie van het schoolgebouw. Deze school is een van de vier lagere scholen in het district Commewijne, die meer dan 200 leerlingen telt. Het gebouw is in een dusdanige slechte staat dat renovatie dringend nodig is.

De aanvraag voor renovatie is door Stichting The Back Lot bij de Alcoa Foundation ingediend en is gehonoreerd. Bouwbedrijf Kiesel biedt technische ondersteuning. De renovatie wordt uitgevoerd door APEX Construction N.V.

De verbouwing is maandag gestart en zal in etappes plaatsvinden, zodat de leerlingen zonder last naar school kunnen. Het dak, de plafonds, gaasramen, elektrische problemen en houttermiet zullen onder handen worden genomen.

Met deze renovatie wenst Alcoa Foundation een bijdrage te leveren aan het weer terugbrengen van een veilige, gezonde en stimulerende leeromgeving voor de leerlingen en leerkrachten van O.S. 4 Meerzorg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAlcoa Foundation helpt OS 4 Meerzorg renoveren