Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Al 58 coronadoden in Suriname

Geplaatst

op

Covid 19 Updatee

In Suriname zijn er al 58 coronadoden genoteerd. De registratie hiervan is vanuit het Regionaal Ziekenhuis Wanica. In het ziekenhuis is er veel beroering ontstaan onder de patiënten over de dood van de vrouw.

In een filmpje op Facebook is duidelijk te zien hoe een vrouw lange tijd aan heer lot wordt overgelaten. Onderling hebben patiënten haar geholpen. Ze voelde zich onwel. Er was veel ontevredenheid ontstaan over de wijze waarop de vrouw behandeld is geworden. “Niemand kijkt naar haar om”, gilden enkele patiënten.

Het heeft volgens de andere patiënten te lang geduurd voordat een verpleegkundige de vrouw te hulp is geschoten. Later vandaag komt het Ziekenhuis met een verklaring.- Culturu.com

4 Reacties
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Clasien
maandag 24 augustus 2020 14:48

Mensen luisteren niet hoe gevaarlijk het covid 19 is. HOU 1/5 METER AFSTAND EN DRAAG MONDKAPJE EN ALS HET NODIG IS DRAAG LATEX HANDSCHOENEN, HELPT BEETJE BIJ BEETJE

Lydia
maandag 24 augustus 2020 15:18

We wachten verklaring van het ziekenhuis af.

Iron
maandag 24 augustus 2020 16:11

Hai Mi Gado. Soms beter thuis uit te zieken dan in een ziekenhuis. Alleen als je geen lucht krijgt en hoge koorts zou ik naar het ziekenhuis gaan. Drinken jullie bita niet te veel naar helpt. Je bloed moet goed stromen. Niet stollen. Maar praat met je arts.

Ronny
maandag 24 augustus 2020 21:00

Nou gelijk hebben die verpleegkundigen , Jullie domme achterlijke idioten doen alles wat niet mag , lekker ff langswippen bij jullie buiten man of vrouw , lekker corona oploop feestjes joinen , geen afstaand houden , geen mondkapjes enz enz . En dan als jullie corona oplopen moeten anderen die thuis ook een gezin hebben , een lieve man of vrouw thuis , lieve kinderen , Zij mogen jullie opens gaan helpen no ??? Jang mi Mars . e moeten jullie gewoon in een vuilniszak alvast ergens buiten de zieken huizen op straat leggen om langzaam dood te gaan .… Lees verder »Advertentie

Suriname

Augustus 2021 nieuwe veerboot voor verbinding Suriname en Frans-Guyana

Geplaatst

op

Franse Ambassadeur Antoine Joly

De nieuwe veerboot die de veerverbinding tussen Suriname en Frans-Guyana onderhoudt komt eind augustus 2021. Althans dat is de verwachting. Bij een werkbespreking tussen Suriname en Frankrijk vorige maand te Saint-Laurent-du-Maroni is dit onder andere naar voren gekomen.

Volgens de Franse ambassadeur Antoine Joly is toen ook gesproken over de bouw van de brug. Voor nu is de focus echter op de ingebruikname van de nieuwe veerboot. Na aankomst van de veerboot eind augustus 2021 volgt er dan eerst een testperiode van twee maanden.

Aan het veerbootproject inclusief havens aan beide zijden van de verbinding en onderzoek hangt een prijskaartje van € 10 miljoen. De financiering komt uit Europese fondsen € 3,5 miljoen, Frankrijk € 450.000, CNES € 250.000, de lokale regering van Frans-Guyana € 175.000 en Suriname € 625.000.

Joly vindt de brug over de Marowijnerivier een noodzaak voor de toekomst van de drie Guyana’s.

Culturu.com

 

Lees verder

Suriname

Financiële situatie bij SLM zorgwekkend

Geplaatst

op

Pz Tcr A340 Surinam Slm

Het bedrijf moet uit de rode cijfers. Dit heeft de president commissaris bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), Rajen Pahladsing bekend gemaakt. De financiële situatie waarin het bedrijf verkeert is zorgwekkend.

De situatie kan alleen gered worden als het personeel, directie, RvC en de regering in een richting kijken. Het halen van het bedrijf uit de rode cijfers, zal een taak zijn op zich.

De regering is geïnformeerd over de stand van zaken die spelen bij het bedrijf. Er zal samen met de regering gewerkt worden aan een plan dat de SLM zal helpen op eigen benen te staan. Dit zal over twee weken af moeten zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen