donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
3
(1)

Aida Neslo ziet overal theater in Suriname

lees ook ...

Suriname introduceert SRD 200 en 500 biljetten voor snellere...

De Centrale Bank van Suriname (CBvS), verantwoordelijk voor de uitgifte van bankbiljetten, heeft aangekondigd dat zij de geldcirculatie in het land zal verrijken met nieuwe coupures van SRD 200 en SRD...

Alida Neslo ziet overal theater in Suriname. Voor haar zijn Surinamers een theatraal volk. De Nationale Assemblee, de straat, de bus en zelfs de markt geven haar veel om theater te maken. Voetbal supporters in het openbaar vervoer, vinden ruimte om te kraken voor hun favoriet tijdens het Wereld Kampioen voetbal. Zij heeft ook acteurs verrijkt met haar kennis op dit gebied.

Alida Neslo, een bekende actrice en televisiepresentatrice is er trots op dat Maikel van Hetten nu in Suriname is voor een theatervoorstelling. Hij zal op de planken staan met ‘De Blankofficier’.

Wilgo Baarn van NAKS wilde toneel bij de organisatie NAKS zien bloeien en groeien en met de voorstelling van donderdagavond komt deze droom ban hem uit. De cultuurguru is heengegaan op 7 juli 2017, en zal het zelf niet meer meemaken.

Nelso is ingenomen met het feit, dat er weer theater wordt gemaakt bij NAKS.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAida Neslo ziet overal theater in Suriname