vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

AHKCO bestaat veertig jaar

lees ook ...

IOL student sterft nadat boom op haar valt

De 27-jarige Derana Misiedjan die student was van het Instituut voor de Opleiding van Leraren (IOL), is op woensdag 30 november op het Natin complex aan de Leysweg door een omgevallen boom geraakt. ...

De Academie voor Hoger Kunst- en Cultuuronderwijs (AHKCO)  bestond 18 mei veertig jaar. De mijlpaal kan door de pandemie niet uitbundig gevierd worden. Er is daarom een documentaire gemaakt, om de drie studierichtingen Beeldende Kunsten (BK), Sociaal Cultureel Vormingswerk (Socuvo) en Journalistiek & Communicatie   te belichten.

“Je wil veel doen, maar je weet niet wat de situatie morgen is, laat staan over zes maanden. Dus we praten liever niet over feest”, zegt directeur Armand Snijders.

De documentaire is vanaf donderdag op de Facebookpagina van het instituut te zien.  Snijders vermeldt  ook dat het zal worden geplaatst op de website van de opleiding en worden vertoond op televisie. “Vanwege corona mogen we voorlopig geen fysiek contact hebben, maar de informatie over de opleiding moet nog wel zijn gegarandeerd”, aldus Snijders over de achterliggende gedachte van de documentaire.

Speciaal voor het jubileumjaar zijn er door de directie pennen  gedrukt met een aangepast logo van 40 jaar AHKCO. Eenieder die de opleiding binnenstapt kan een pen krijgen. Het gewijzigde embleem is ontworpen door de studierichting Beeldende Kunsten.  Dit logo zal  het hele jubileumjaar worden gebruikt door de instelling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAHKCO bestaat veertig jaar