maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

AHKCO bestaat veertig jaar

lees ook ...

Reactie regering op beslissing Constitutioneel hof inzake ki...

Het Constitutioneel Hof van de Republiek Suriname heeft op 05 augustus 2022, een belangrijke en historische toetsing gedaan van de kiesregeling in relatie tot fundamentele nationale, regionale en inte...

De Academie voor Hoger Kunst- en Cultuuronderwijs (AHKCO)  bestond 18 mei veertig jaar. De mijlpaal kan door de pandemie niet uitbundig gevierd worden. Er is daarom een documentaire gemaakt, om de drie studierichtingen Beeldende Kunsten (BK), Sociaal Cultureel Vormingswerk (Socuvo) en Journalistiek & Communicatie   te belichten.

“Je wil veel doen, maar je weet niet wat de situatie morgen is, laat staan over zes maanden. Dus we praten liever niet over feest”, zegt directeur Armand Snijders.

De documentaire is vanaf donderdag op de Facebookpagina van het instituut te zien.  Snijders vermeldt  ook dat het zal worden geplaatst op de website van de opleiding en worden vertoond op televisie. “Vanwege corona mogen we voorlopig geen fysiek contact hebben, maar de informatie over de opleiding moet nog wel zijn gegarandeerd”, aldus Snijders over de achterliggende gedachte van de documentaire.

Speciaal voor het jubileumjaar zijn er door de directie pennen  gedrukt met een aangepast logo van 40 jaar AHKCO. Eenieder die de opleiding binnenstapt kan een pen krijgen. Het gewijzigde embleem is ontworpen door de studierichting Beeldende Kunsten.  Dit logo zal  het hele jubileumjaar worden gebruikt door de instelling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAHKCO bestaat veertig jaar