dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Aftrap fase 1 wegverbeteringen in Paramaribo

lees ook ...

Gajadien pleit voor ordening goudsector

 VHP-fractieleider Asiskumar Gajadien pleit in een gesprek met TBN Prime Alert  voor ordening van de goudsector. Als de wetgeving aangepast wordt zal het land er voordeel aan hebben. Volgens de volksv...

Onlangs is gestart met de werkzaamheden om de busroute langs de Surimomboweg in Paramaribo aan te pakken. Naraindath Sitaram, coördinator van de afdeling Wegen Paramaribo bij het ministerie van Openbare Werken, benadrukt dat de volledige busroute langs deze weg onder handen genomen zal worden. De werkzaamheden aan de Surimomboweg omvatten het leveren, verwerken en verdichten met mix materiaal.

Udairay Panchoe, ondervoorzitter van de districtsraad Paramaribo, is zeer tevreden met de inspanningen van het ministerie van Openbare Werken. Deze werkzaamheden zullen in alle 12 ressorten van Paramaribo worden uitgevoerd. De aftrap is gegeven in het ressort Latour, gevolgd door Livorno, waarna de overige ressorten aan de beurt zullen komen.

Er is vaker over de slechte wegen gesproken echter worden er alleen lapwerkzaamhden verricht als er wordt geasfalteerd. Vooral in de regentijd zijn de wegen niet of moeilijk begaanbaar.

Door de slechte staat van de wegen gaan ook de voertuigen eerder kapot, is een veel gehoorde klacht binnen de gemeenschap. Niet alleen in Paramaribo zijn wegen in een slechte staat, maar ook in de andere districten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAftrap fase 1 wegverbeteringen in Paramaribo