zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
4
(1)

Aftrap covidvaccinatieprogramma

lees ook ...

Muurschilderingen voor bewustwording ‘Mental Health...

De onthulling van muurschilderingen op de schutting van de Lelydorp Sportbond vond plaats op 05 augustus jongstleden door de First Lady. Dit project werd uitgevoerd door de 'Junior Chamber Internation...

Het ministerie van Volksgezondheid start haar covid vaccinatieprogramma vandaag met het televisieprogramma ‘Niet zomaar een prikje’ op de staatstelevisie STVS. Minister Amar Ramadhin en infectioloog Stephen Vrede zullen de gemeenschap informeren over de distributie van het COVID-19 vaccin.

De gemeenschap zal in de gelegenheid gesteld worden om vragen te stellen waarna er antwoord gegeven wordt door de minister en de infectioloog. Het live programma wordt vandaag 25 januari voor het eerst om 18.00 uur via de STVS uitgezonden en zal een wekelijks  terugkerend programma zijn. De bevolking kan nu eindelijk op een laagdrempeige manier vragen stellen  over het vaccin en alles wat ermee samenhangt.

Belangrijk is het programma wel, want de samenleving gonst van alle kanten van de anti-vaccinatie geluiden. Het is de vraag nog maar of de bevolking door dit programma er toe overgehaald kan worden zich te laten vaccineren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAftrap covidvaccinatieprogramma