vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
5
(1)

Afrikaanse koningen bezoeken Santokhi ter versterking van bilaterale relaties

lees ook ...

Suriname’s Haitian community joins forces

Haitians are cooperating and progressing in different ways more than 50 years after arriving in Suriname. Marjorie Simon underlines that it is time for a fresh spin. She serves as the organization's p...

Drie Afrikaanse koningen van het African Royal Kingdom (ARK) hebben tijdens een beleefdheidsbezoek aan President Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat Suriname en Afrika veel economisch voordeel kunnen halen uit nauwere banden en nieuwe bilaterale relaties. Het bezoek vond plaats op maandag 10 juli 2023, waarbij de gasten werden begeleid door vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, die recentelijk werd gekroond tot koning van de nakomelingen van tot slaaf gemaakte Afrikanen.

De koningen prezen de vp voor zijn verdiensten en de bestaande samenwerking tussen hem en de president van Suriname. President Santokhi gaf aan dat de benoeming van een ambassadeur in Ghana de intentie aangeeft om de samenwerking met Afrika te verbeteren. VP Brunswijk toonde zich tevreden over de geleidelijke ontwikkeling van de samenwerking met Afrika en de positieve vooruitgang die daarin wordt geboekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAfrikaanse koningen bezoeken Santokhi ter versterking van bilaterale relaties