woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
3
(2)

Afbouw Gezondheidscentrum RGD

lees ook ...

Ramdin: “The government can’t keep subsidizing&#...

The government cannot continue to subsidize, according to Minister Albert Ramdin of Foreign Affairs, International Business, and International Cooperation (Bibis). Despite the government's involvement...

De Regionale Gezondheidsdienst (RGD) krijgt er zes centra voor eerstelijnsgezondheidszorg, een centraal magazijn en een apotheek bij. Op 12 mei vond de symbolische aanzet plaats tot afbouw van het gezondheidscentrum in het ressort Koewarasan. De RGD-poli Koewarasan wordt naar zeggen van minister Ramadhin gemaakt tot een modern gezondheidscentrum dat zal voldoen aan internationale standaarden.

President Santokhi die de eerste steen mocht leggen gaf aan dat hij naar alle gebieden zal gaan waar hij campagne heeft gevoerd om resultaten neer te zetten. “Op Moengo komt er een middelbare school, op Para wordt er een middelbare en beroeps technische school neergezet, op Ricanaumofo is een asfalteringsproject neergezet. In Commewijne is er een drinkwaterproject opgezet, vrijdag ga ik naar Saramacca om een agrarische school neer te zetten. Wij doen niet aan showprojecten, maar zetten ook in tijden van een economische crisis en de aanhoudende Covid-19-pandemie resultaten neer en  vrijdag zijn wij te Wonoredjo om de eerste steenlegging te doen voor de bouw van een RGD-centrum.”

De bouw van het gezondheidscentrum Koewarasan is onderdeel van een zevental projecten die gefinancierd worden door de Opec Fund for International Development (OFID).

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAfbouw Gezondheidscentrum RGD