donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Advocaten afwezig bij behandeling fraudezaak Financiën; zaak uitgesteld

lees ook ...

Schoolgaande moeders kunnen inkomsten genereren met angisa-b...

Op zaterdagmiddag 8 juni 2024 is de training 'Bindwijze in Fosten Angisa (Tai Angisa)', georganiseerd door NAKS in opdracht van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ), afges...

Kantonrechter Duncan Nanhoe was genoodzaakt om de strafzaak over de reçufraude tegen de verdachten D. Kom, M. Kom, S. Cruden, Y. Rother, M. Rother en R. Koendjbiharie uit te stellen, vanwege de afwezigheid van de advocaten. De zaak stond voor verdachtenverhoor en eventueel het requisitoir van de officier van justitie.

Advocaat R. Mangre was aanwezig voor verdachten R. Koendjbiharie en M. Rother. Zij nam waar voor collega mr. Benito Pick, die niet aanwezig was. Hij staat de verdachte D. Kom bij. Advocaat I. Kanhai was eveneens niet aanwezig. Hij staat de verdachten R. Koendjbiharie en M. Rother bij. Ook de advocaten R. Denz, M. Nibte, D. Veira, D. Landvreugd, en C. Algoe, die de raadslieden zijn van respectievelijk de verdachten M. Kom, Y. Rother en S. Cruden, waren afwezig.

Vanwege de afwezigheid van de advocaten heeft de kantonrechter, na afstemming met de aanwezige raadsvrouwe R. Mangre en de verdachten, besloten de zaak uit te stellen naar 11 mei 2023 om 09.00 uur. Op die dag zullen de verdachten worden verhoord.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAdvocaten afwezig bij behandeling fraudezaak Financiën; zaak uitgesteld