donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
4.3
(3)

Adjoemakondre in Marowijne heeft stroom

lees ook ...

90% bos, maar geen betrokkenheid inheemsen – Standbeel...

- Surinaame 90% bos, maar de inheemsen worden er bijna niet bij betrokken. - Suriname en Curaçao willen meer samenwerke (opent in een nieuwe tab)n. - Het standbeeld van vakbondsleider Cyrill Daal is...

Adjoemakondre in het district Marowijne werd op donderdag 25 februari jongstleden aangesloten op het electriciteitsnet. De presidentcommissaris van de Energie bedrijven Suriname, verlichte met een druk op de knop het dorp. Vanaf deze datum beschikt het dorp één maal vierentwintig uur over stroom.

Leo Brunswijk hield de dorpelingen voor dat dit alles ook plichten met zich meebrengt zoals maandelijkse betalingen voor de verbruikte stroom. Leo Brunswijk zei aan de mensen dat indien zij aangesloten willen worden op het electriciteitsnet, zij de electrische installatie daarvoor in hun huis moeten laten installeren.

Leo Brunswijk geeft aan dat er ook in Nickerie gebieden zijn die van electriciteit moeten worden voorzien. Het is de plicht van de EBS om in deze noden te voorzien, aldus Brunswijk. Op zaterdag EBS 26 februari was de EBS in Nickerie om voorbereidingen te treffen om een gebied aan te sluiten op het electriciteitsnet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAdjoemakondre in Marowijne heeft stroom