zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
4.3
(4)

Adhin door parlement in staat van beschuldiging gesteld

lees ook ...

Roofoverval op goudveld mislukt

Politiebureau Brokopondo en het Regio Bijstandsteam Midden hebben in samenwerking de verdachten Piendjel P. (24), Rivaldo P. (19) en Revelino R. (21) aangehouden op het aanmeersteiger bij het stuwmeer...

Ashwin Adhin, de gewezen vicepresident en NDP-parlementariër, is zojuist door De Nationale Assemblee (DNA) in staat van beschuldiging gesteld. Hij mag dus worden vervolgd. De vordering van de procureur-generaal om hem te vervolgen is goedgekeurd met 31 stemmen voor en 15 tegen.

Melvin Bouva van de NDP benadrukte dat de in staat van beschuldiging stelling niet inhoudt dat Adhin schuldig is. De NDP gelooft in de onschuld van Adhin als gewezen ambtsdrager. De BEP-fractie heeft de zaal verlaten voordat de stemming begon.

De gewezen vicepresident was op 16 november aangehouden door de politie op verdenking van diefstal en vernieling van media-apparatuur in het kantoor van de huidige vicepresident Ronnie Brunswijk. Hij heeft negen dagen in de cel doorgebracht. Adhin houdt vast aan zijn onschuld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

14 REACTIES

14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAdhin door parlement in staat van beschuldiging gesteld