zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
5
(1)

Activist Pakkitow houdt Protest op Onafhankelijkheidsplein

lees ook ...

Standbeeld oud-vakbondsleider Daal verplaatst

Sinds kort staat het standbeeld van voormalig vakbondsleider Cyrill Daal op het Pater Weidmanplein aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Het standbeeld is verplaatst van het terrein van het Algemeen Verbon...

Activist Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet, activist en lid van het hoofdbestuur van de politieke partij PRO, heeft bekend gemaakt maandag aanstaande(16 augustus), op het Onafhankelijkheidsplein te gaan protesteren. Pakkitow ging al tijdens de vorige regeerperiode de straat op om te protesteren tegen het wanbeleid. Tijdens de verkiezingen het vorig jaar overnachtte hij samen met anderen in het NIS waar hij de stembiljetten als een Pitbullterriër  bewaakte. 

“Neks n’e go, a kondre n’e dray, no wan man no wan opo den mofo”, zegt hij. Maar dat is toch niet waar, want op sociale media wordt er volop geklaagd (en gevloekt.) Pakkitow zegt daarvan in een gesprek met de Vliegende reporter: “Alaman de rustig. Laat je stem nu horen en stop met op facebook te klagen.

“Ik ben ready nu. Er gebeurt te veel in een korte tijd om te blijven zwijgen. Iedereen moet komen, Dit kan niet zo doorgaan. Wat gaan we eten?” vraagt hij, daarna zelf het antwoord gevend: “We gaan gras eten. En dat willen we niet, voegt hij er aan toe waarna hij zijn geliefde slogan scandeert: Suriname eerst, dan de rest!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameActivist Pakkitow houdt Protest op Onafhankelijkheidsplein