woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
3
(2)

Actievoerders Pakittow en Piqué bestrijden elkaar

lees ook ...

Jongeren van Apoera maken kennis met onderwijs- en beroepsmo...

Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen hebben dinsdag de onderwijs- en beroepenbeurs te Apoera bezocht. Deze beurs is georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC...

De politie is op straat gegaan en heeft bijval gekregen van enkele anderen. Actievoerders zoals  Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet, Rendel Feller en Siebrano Piqué hebben via social media mensen gemobiliseerd om mee te doen. Dit heeft averechts gewerkt achteraf.

Actievoerders vlogen elkaar in het haar. Zo werd Biervliet  tijdens het protest uitgejouwd door aanhangers van Piqué en Feller. “Ik was in een interview toen de mensen me begonnen te belagen. Ze zijn aangezet door Siebrano maar ik daag hem uit om met bewijzen te komen dat ik geld heb aangenomen, “zegt Biervliet.

Biervliet gaf te kennen dat  zijn tegenstanders niet verdragen dat hij niet klakkeloos meeloopt achter mensen van de NDP. “Ik heb gestreden tegen ex-president Bouterse dus ik ga nu niet roepen dat hij weer aan de macht moet komen. Ik ben niet gek” legt hij uit.

De aanvallen van Piqué gaat Biervliet niet  laten voor wat ze zijn. “Ik ga het voor hem weghalen. Hij moet met bewijzen komen anders is hij een hypocriet.” Wat Biervliet precies gaat doen wil hij nog niet prijsgeven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameActievoerders Pakittow en Piqué bestrijden elkaar