vrijdag 2 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Acties Ashiana opgeschort; toelagen in voorbereiding

lees ook ...

Workshop voor behoud lederschildpad voor de regio

De dienst ’s Lands Bosbeheer/ Natuurbeheer (LBB/NB) heeft in samenwerking met WWF-Guianas op woensdag 24 mei 2023 een workshop gehouden over de implementatie en adaptatie van het Regionaal Actieplan v...

Minister Uraiquit Ramsaran bracht  vandaag een bezoek aan Huize Ashiana waar de acties vandaag zijn opgeschort. Dit gaf de vakbond aan in aanwezigheid van de pers en minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo).

De medewerkers hadden via de bond gevraagd dat minister Ramsaran hen zou toespreken en informeren over de stand van zaken waarover zij in beraad zijn. Minister Ramsaran gaf aan dat de verschillende toelagen voor het personeel in voorbereiding zijn en dat deze zo spoedig mogelijk zullen worden uitbetaald.

De kleding- en vervoerstoelage worden deze maand uitbetaald met terugwerkende kracht naar 1 januari 2023. De wachttoelage (middag- en nachttoelage) en een nieuwe toelage genaamd ‘Dienst verantwoordelijk’ worden in mei 2023 uitbetaald. De conceptresoluties zijn reeds opgemaakt, ondertekend en opgestuurd voor verdere afhandeling en publicatie.

De bond en het personeel gaven aan op zeer korte termijn te willen praten met het Onderhandelingsorgaan over het verkrijgen van een vaste aanstelling. De Minister beloofde dit onderwerp onder de aandacht van de voorzitter van de Raad van Ministers en minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken te brengen

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameActies Ashiana opgeschort; toelagen in voorbereiding