zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Actiemodel onderwijsbonden aangepast

lees ook ...

Bee hekelt verdeeldheid en gebrek aan transparantie in grond...

Marinus Bee, voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) en secretaris van de politieke partij ABOP, heeft tijdens het radioprogramma ‘Welingelichte Kringen’ zijn ontevredenheid geuit over het huidige...

De Federatie van Organisaties van Leerkrachten in Suriname (FOLS) heeft vanaf gisteren een aangepast actiemodel.  Vandaag zijn de leerkrachten tot 11.00u op school gebleven. De planning is om morgen hetzelfde te doen. Het Syndicaat voor Onderwijsgevenden heeft ook besloten om dit model toe te passen.

 Tijdens het protest tegen de verhoogde energietarieven bleven de scholen drie dagen gesloten. C-47 geniet ondersteuning van de onderwijsbondenen anderen. Toch heeft de Bond van Leraren en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname vanaf maandag opgeroepen het werk te hervatten, omdat Ravaksur en andere bonden, waaronder C-47 dinsdag aanstaande met de regering in gesprek gaan om te praten hierover.

President Chan Santokhi zal zich vandaag bezighouden met de stroomtarieven. Het staatshoofd heeft eerder aangekondigd bereid te zijn fouten in de prijsberekening te corrigeren, indien deze aanwezig zijn. Men ondervindt veel last van de verhoogde tarieven.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameActiemodel onderwijsbonden aangepast