dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
24.3 C
Amsterdam
5
(1)

Actie Nationaal Leger brengt zaken aan het licht

lees ook ...

President Santokhi terug uit Bahama’s na deelneming aa...

President Chandrikapersad Santokhi keerde vanochtend terug naar Suriname na zijn werkbezoek aan de Bahama's. Tijdens zijn verblijf in Nassau, de hoofdstad van het Caribische eiland, woonde h...

Het Nationaal Leger houdt surveillances in de avonduren om de criminaliteit aan te pakken. In Paramaribo, Wanica, Commewijne en Para zijn op die manier verschillende misstanden aan het licht gebracht. Samenscholing, geluidsoverlast, alcohol gebruik in groepsverband voor supermarkten en pompstations, vechtpartijden en bromfietsers die verkeersregels aan hun laars lappen komen regelmatig voor.

Lopen met scherpe voorwerpen, illegale straatraces, koppels die in rustige, donkere straten hun voertuigen parkeren komen regelmatig voor. Sommigen zijn opgedragen de plaats te verlaten, maar verdachten van strafbare feiten zijn overgedragen aan de politie.

NL doet dit in samenwerking met de politie. Dagelijks kiest men in de  avonduren een surveillanceroute, uitgestippeld door de militairen van de Landmacht en het Korps Militaire Politie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameActie Nationaal Leger brengt zaken aan het licht