zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Achterstallige salarissen leerkrachten worden deze maand uitbetaald

lees ook ...

Verkoold lichaam 12-jarige meisje aangetroffen na woningbran...

De 12-jarige C.K. is in de middag van woensdag 22 mei 2024 omgekomen bij een woningbrand op de hoek van de Theodorus- en de Van Dijkstraat. Na een melding bij het command center over de brand en dat e...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft vandaag de samenleving op de hoogte gebracht van recente ontwikkelingen met betrekking tot de salarisbetaling van een aantal leerkrachten die vorig jaar zijn aangenomen. Na ontvangst van meldingen van leerkrachten die hun salaris niet hadden ontvangen, ondanks hun aanstelling in oktober 2023, heeft het ministerie een diepgaand onderzoek uitgevoerd.

Dit onderzoek heeft aangetoond dat verschillende redenen hebben geleid tot het feit dat een aantal leerkrachten niet correct in het betalingssysteem waren opgenomen. MinOWC heeft bevestigd dat de achterstallige salarissen van deze leerkrachten volledig zullen worden uitbetaald in april 2024. Deze betalingen zullen ervoor zorgen dat de leraren de salarissen ontvangen waar zij recht op hebben.

Het doel van dit persbericht is om transparantie te bieden aan de samenleving en duidelijkheid te verschaffen over dit incident. Het ministerie streeft ernaar om de betrokken leerkrachten gerust te stellen dat hun situatie is opgehelderd en dat zij spoedig hun betalingen zullen ontvangen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAchterstallige salarissen leerkrachten worden deze maand uitbetaald