maandag 26 september 2022
27.9 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
4
(2)

Achterban wil dat Pokie aanblijft als Minister GBB

lees ook ...

Residents of Goede Verwachting receive land Declaration

The Ministry of Land Policy and Forest Management in Suriname (GBB) has issued land documents to residents of Goede Verwachting (the Good Expectation). The inhabitants of this area, have finally recei...

De afdeling van de Abop in Brokopondo is volgens Abi Pansa heel teleurgesteld in de mogelijke reshuffling van minister Diana Pokie van Grond- en Bosbeheer. De geruchten gaan dat de leiding van de partij haar naar het ministerie van Sociale zaken wil verplaatsen. Pansa is Abop lid van Brokopondo. Pansa vindt dat Pokie niet alleen voor de partij, maar voor geheel Suriname werkt. Minister Poki is een heel sociaal mens en heeft altijd een luisterend oor, geeft Pansa aan.

Er doen in de gemeenschap en social media geruchten de ronde als zou Poki iets verkeerds gedaan hebben en dat ze niet op een lijn staat met de broer van de minister en met zijn dochter die directeur is op het ministerie. “Als Pokie fraude gepleegd zou hebben, hoe kan men haar dan verplaatsen naar een ander ministerie”, vraagt Pansa zich af?

Voorts zegt Pansa dat de ABOP  niet geaccepteerd werd in het district Brokopondo maar dat Diana Poki hard heeft gewerkt voor de ABOP en twee termijnen een zetel in de wacht heeft gesleept voor de partij. ABOP Brokopondo is diep teleurgesteld in de leiding van de partij. Zij vinden dat Minister Diana Pokie moet aanblijven als minister op GBB.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAchterban wil dat Pokie aanblijft als Minister GBB