woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
5
(1)

Academisch Ziekenhuis Paramaribo ontvangt sondevoeding van NPS

lees ook ...

Training in Openbaar aanbesteden

Het Caricom Secretariaat heeft in samenwerking met het ministerie van Financiën en Planning een training 'Openbaar aanbesteden' georganiseerd voor de publieke en private sector. De driedaagse training...

Er is tachtig liter aan sondevoeding afkomstig van het farmaceutische bedrijf Abbott Nederland geschonken aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). De donatie van de Nationale Partij Suriname (NPS) is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Nederland- en Suriname-afdelingen van stichting Frambo.

“Waar nood heerst, proberen wij onze bijdrage te doen om de nood te helpen verlichten”, zei NPS-voorzitter Gregory Rusland bij de overhandiging aan AZP-directeur Claudia Marica-Redan. Rusland sprak zijn bewondering uit voor de diëtisten, die door een tekort dagelijks zelf in de keuken staan om sondevoeding klaar te maken. Hij beseft dat de tachtig liter het tekort niet zal wegwerken, maar hoopt dat die wel enige verlichting brengt.

Volgens Marica-Redan voorziet de geste zeker in een behoefte. Ze kijkt ook uit naar meerdere van zulke zendingen om de druk te helpen verlichten voor de zorg. Bij de overhandiging waren aanwezig Tiffany Soepar van de afdeling Diëtiek van het AZP, Kathleen Paal en Virginia Asin-Oostburg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAcademisch Ziekenhuis Paramaribo ontvangt sondevoeding van NPS